Blog, Tlačové správy, Novinky

AGEL Clinic pripravila pre pacientov komplimenty od svojich špecialistov

Na Deň komplimentov pripravila bratislavská AGEL Clinic tematické trhacie komplimenty, ktoré umiestnila na dvere špecialistov z odborov ortopédia, neurológia, oftalmológia, vnútorné lekárstvo, dermatológia a chirurgia ruky. Spolu išlo o šesťdesiat rozmanitých vyznaní, ktoré korešpondovali s vyšetrovanou oblasťou.

Komplimenty sú nielen milé slovné pohladenia, ale majú aj výrazný benefit pre zdravie jednotlivca. Odbúravajú stres, navodzujú pocit bezpečia a podľa psychologických štúdií aktivujú v mozgu rovnakú časť ako pri mesačnej výplate. Pre ľudí sú dokonca takou formou odmeny, že pôsobia ako motivácia k odbúraniu strachu z učenia sa novým zručnostiam.

„Naším cieľom je, aby sa pacientky a pacienti cítili na našej klinike prijatí, o čo sa snažíme celoročne. Dnešný Deň komplimentov sme preto využili na priateľskú komunikáciu, ktorej nechýba človečina ani humor,“ približuje MUDr. Jakub Rybár, riaditeľ AGEL Clinic.

Návštevníci kliniky si mohli odtrhnúť ľubovoľný počet komplimentov a venovať ich svojim najbližším. Od ortopéda si napríklad odniesli vyznanie „Trasú sa mi z teba kolená“, od očnej lekárky „Padla si mi do oka“, od chirurga ruky „Máš u mňa palec hore“, od neurologičky „Mám ťa plnú hlavu“, od internistky „Si moja srdcová záležitosť“, od dermatologičky „Mám ťa pod kožou“. Samozrejmosťou bol rodovo podmienený jazyk, aby si žena či muž mohli zvoliť svoju verziu. 

Trhacie komplimenty na dverách ambulancií vzbudili záujem a pacientky i pacientov pobavili. Hoci mnohí netušili, že existuje Deň komplimentov, mnohí si kompliment vzali so sebou so zámerom obdarovať niekoho, kto pre nich veľa znamená. Návšteva ambulancie sa tak neskončila odchodom z vyšetrenia, ale ľudia si dobrý zážitok odniesli so sebou aj domov. 

 

 

 

 

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL