Blog, Tlačové správy, Novinky

Bratislava má novú polikliniku - Preventívne centrum AGEL Clinic

Vysoko špecializovaná nemocnica AGEL Clinic, ktorá sa zameriava najmä na poruchy pohybového ústrojenstva, športovú medicínu a jednodňovú chirurgiu, otvorila prvý októbrový týždeň brány svojho ďalšieho zdravotníckeho zariadenia v Bratislave. Preventívne centrum AGEL Clinic so sídlom v budove Ružinovskej polikliniky poskytuje dospelým pacientom kvalitnú a efektívnu starostlivosť v ambulanciách prvého kontaktu, pričom zabezpečuje prevenciu, diagnostiku a liečbu chorôb.

Špecifikom centra je preventívna starostlivosť pod jednou strechou s dôrazom na manažment pacienta a partnerský dialóg. V ambulanciách na prízemí ordinujú všeobecné lekárky pre dospelých, na prvom poschodí nájdu pacienti infúzny stacionár, oftalmológa a iných špecialistov. „Prevencia znižuje pravdepodobnosť vzniku závažných ochorení, pričom k jej kľúčovým úlohám patria podrobná anamnéza a dôkladná diagnostika. Pri komplexnom i špecializovanom posúdení zdravotného stavu sa preto sústredíme na dôsledné vyšetrenia, či už klinického, ako aj laboratórneho charakteru. Súčasťou našej zdravotnej starostlivosti sú tiež funkčné vyšetrenia so zámerom poskytnutia adresného a účinného riešenia ťažkostí. Samozrejmosťou je aj spolupráca odborníkov v oboch našich bratislavských zdravotníckych zariadeniach,“ hovorí MUDr. Jakub Rybár, riaditeľ AGEL Clinic.

Preventívne centrum AGEL Clinic je zamerané na adresné riešenie akútneho i chronického zdravotného stavu, preventívne prehliadky a pracovnú zdravotnú službu, pričom poskytuje benefity ako sú objednávanie na čas, rýchle termíny vyšetrení a kooperáciu lekárov rôznych špecializácií.

AGEL Clinic, pod ktoré Preventívne centrum AGEL Clinic patrí, je členom skupiny AGEL, ktorá je najväčším poskytovateľom súkromnej zdravotnej starostlivosti na Slovensku. 

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL