Blog, Tlačové správy, Novinky

AGEL Clinic už poskytuje aj služby chirurga pre poúrazové stavy

Špecializovaná AGEL Clinic v Bratislave, ktorá sa primárne zameriava na liečbu pohybového ústrojenstva, rozšírila svoje služby. Pre pacientov je v pracovných dňoch k dispozícii aj chirurg, takže sem pacienti môžu prísť po úrazoch alebo s ochoreniami pohybového aparátu. Novou posilou AGEL Clinic je MUDr. Manuchekhr Burkhanov.

„Snažíme sa služby AGEL Clinic rozširovať a prispôsobovať požiadavkám pacientov práve v tejto spádovej oblasti Bratislavy a blízkeho okolia. Keďže sa zameriavame na pohybové ústrojenstvo a každodenné úrazy sa vo veľkej miere týkajú práve pohybového aparátu, som rád, že sme mohli služby rozšíriť aj o každodenné riešenie úrazov,“ hovorí riaditeľ AGEL Clinic MUDr. Jakub Rybár. Každý deň tak v naliehavých prípadoch môžu pacienti navštíviť s menšími úrazmi aj ambulanciu MUDr. Burkhanova. Ide o skúseného chirurga, ktorý má takmer 20 ročnú prax v odbore. „Chcel som od malička byť lekárom a pomáhať ľudom. Chirurgia je odborom, ktorý sa mi páčil od začiatku pre rozmanitosť výkonov a pomerne rýchly výsledok a úľava pre pacienta,“ hovorí skúsený odborník, ktorý sa tejto oblasti venuje od roku 2004.

Nová ambulancia je cielená práve pre pacientov, ktorí mali úraz a potrebujú sledovanie, resp. kontrolu chirurga. „Poskytujeme služby aj pre ostatných pacientov s ochoreniami pohybového aparátu práve z oblasti chirurgie. Sme k dispozícii každý pracovný deň od 8.00 do 15.30 hod s tým, že súčasťou sú aj menšie urgentné výkony,“ vysvetľuje MUDr. Burkhanov. Hoci je v AGEL Clinic len od júla, jeho prvé dojmy sú veľmi pozitívne. A aké boli jeho prvé prípady? „Riešili sme rôzne druhy akútnych úrazových stavov, ako aj chronických problémov pohybového aparátu. Vždy sa snažím pacientovi zabezpečiť komplexné doriešenie jeho zdravotných ťažkostí.“

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL