Blog, Tlačové správy, Novinky

Riaditeľ AGEL Clinic Bratislava: „Minulý rok sme fungovali bez obmedzení, za čo patrí vďaka nášmu personálu“

V súvislosti s pandémiou koronavírusu čelí zdravotníctvo dlhodobému tlaku a obrovskému náporu. Výnimkou nebola v minulom roku ani AGEL Clinic Bratislava. Stáť v tejto dobe na čele zdravotníckeho zariadenia predstavuje obrovskú zodpovednosť a zároveň výzvu. Zaujímalo nás, ako riaditeľ vníma posledných 12 mesiacov a čo kliniku v tomto roku čaká.

„Rok 2021 by som nazval rokom stabilizácie, ale aj rozvoja v pomerne ťažkom období, napriek ktorému sme dokázali byť plne funkčný po celý rok pandémie,“ začína rozprávanie MUDr. Jakub Rybár, ktorý sa do čela AGEL Clinic Bratislava postavil minulý rok v apríli. Ako iné zdravotnícke zariadenia, aj kliniku zasiahla pandémia koronavírusu, ktorá, žiaľ, neobchádzala ani personál. „Veľmi ma však potešila zohratosť kolektívu, vďaka čomu AGEL Clinic fungovala po celý čas bez obmedzení. Minulý rok nám priniesol aj nových kolegov a odborníkov, medicínsky pozitívne hodnotím otvorenie Centra chirurgie ruky,“ hovorí MUDr. Rybár, ktorý nepôsobí iba ako jej riaditeľ, ale dokonca aj ako lekár. „Rozhodol som rovnako prispievať k starostlivosti o našich pacientov, a tým pádom im ponúknuť širšie spektrum zdravotnej starostlivosti, keďže chirurgickú starostlivosť sme zatiaľ v AGEL Clinic Bratislava neponúkali. Naši pacienti sú veľmi vďační, čo ma veľmi teší a máme veľa pozitívnej spätnej väzby na všetkých mojich kolegov aj personál,“ opisuje tie dobré stránky minulého roka. Na začiatku nového roka má klinika pred sebou aj mnoho plánov na ďalších 12 mesiacov: „Plánujeme posilniť a rozšíriť kapacitu operačných výkonov, rozšíriť kapacity ortopedickej a dermatologickej ambulancie. Zároveň budeme pokračovať v rozvoji Centra chirurgie ruky,“ hovorí MUDr. Jakub Rybár.

AGEL Clinic je špecializovaná nemocnica v Bratislave so zameraním na ochorenia pohybového ústrojenstva, športovú medicínu, jednodňovú chirurgiu a mnoho ďalších špecializovaných odborov. Disponuje tímom skúsených odborníkov a priestory nemocnice sú vysoko nadštandardné.

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL