Blog, Tlačové správy, Novinky

AGEL Clinic otvára v septembri novú ambulanciu, ktorá pomôže pacientom s chirurgickými ťažkosťami

Od 3. septembra sa v priestoroch AGEL Clinic Bratislava spustí nová ambulancia. Navštíviť ju môžu pacienti s akýmikoľvek chirurgickými problémami a zaujímavosťou je, že v nej bude ordinovať jej riaditeľ.

MUDr. Jakub Rybár je nielen riaditeľom AGEL Clinic, ale zároveň aj riadi Fakultnú nemocnicu AGEL Skalica a v neposlednom rade je chirurgom. ,,Okrem manažéra som stále lekár, je to poslanie, ktoré ma napĺňa, a preto sa snažím všetky úlohy skĺbiť dokopy. Chirurgiu ako odbor mám veľmi rád,“ odpovedá nám na otázku, prečo sa rozhodol k všetkým povinnostiam, ktorých má viac než dosť, pridať aj ambulantnú činnosť. ,,AGEL Clinic predstavuje moderné zdravotné zariadenie, ktoré sa maximálne približuje potrebám pacienta, či už po medicínskej stránke, alebo z pohľadu technického vybavenia či priestorového zabezpečenia. Takýto druh ambulancie u nás nebol, preto nás budú od septembra môcť navštíviť klienti práve s chirurgickými ťažkosťami a zároveň budeme vykonávať veľkú časť malých a ambulantných zákrokov,“ hovorí MUDr. Jakub Rybár. 

Ambulancia bude ordinovať v piatok a objednať sa môžete veľmi jednoducho na 02/482523 00.

AGEL Clinic je špecializovaná nemocnica v Bratislave so zameraním na ochorenia pohybového ústrojenstva, športovú medicínu, jednodňovú chirurgiu a mnoho ďalších špecializovaných odborov. Disponuje tímom skúsených odborníkov a priestory nemocnice sú vysoko nadštandardné.

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL