Blog, Tlačové správy, Novinky

Infúzna liečba pomáha pri rôznych druhoch bolestí, ale aj pri budovaní imunitného systému

AGEL Clinic Bratislava ponúka v modernom prostredí infúzneho stacionára klientom možnosť infúznej liečby, ktorá je veľkým prínosom pre liečbu bolestí, ale aj prevenciu napríklad pred chrípkou.

Infúzna terapia je súčasťou liečby ochorení nielen pohybového aparátu, ale aj mnohých iných. AGEL Clinic spolupracuje s mnohými špecialistami, preto sú možnosti zlepšenia zdravia prostredníctvom infúznej terapie široké. ,,V minulosti bola takáto liečba viazaná na hospitalizáciu v nemocnici, dnes to vieme urobiť pohodlne priamo na klinike. Denný infúzny stacionár navštevujú aj pacienti s neuropatickými bolesťami, ďalej sú to pacienti, ktorí chodia na vazodilatačnú infúznu terapiu, ktorá im pomáha uľaviť napríklad pri bolestiach vnútorného ucha,“ vysvetľuje riaditeľ AGEL Clinic MUDr. Jakub Rybár. Infúznu liečbu nastavuje špecialista, nastaví individuálny rozpis a dĺžku trvania.

AGEL Clinic poskytuje aj infúznu terapiu vitamínom C, ktorá dodáva telu potrebné vitamíny a zvyšuje imunitu. ,,Túto terapiu odporúčame pacientom, ktorí majú zníženú obranyschopnosť organizmu, bývajú často chorí alebo si chcú dopriať dávku vitamínov. Počet opakovaní závidí od toho, v akom je pacient zdravotnom stave, prípadne či nás navštevuje preventívne,“ hovorí riaditeľ kliniky.

Na infúznu terapiu je možné objednať sa veľmi jednoducho na telefónnom čísle 02/482 523 00 alebo na agelclinic@agelclinic.sk.

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL