Blog, Tlačové správy, Novinky

Testovanie na COVID-19 je v AGEL Clinic možné každý deň

AGEL Clinic Bratislava, centrum pohybovej medicíny, člen skupiny AGEL, realizuje komerčné testovanie samoplatcov na prítomnosť ochorenia COVID-19. Dni, kedy je možné sa na klinike otestovať, sa rozšírili na celý týždeň, pre klientov sú na to vyhradené ranné hodiny. Cena testu je 65 EUR.

Spôsob objednávania samoplatcov na testy koronavírusu COVID-19 je veľmi jednoduchý, a to prostredníctvom klientskeho centra kliniky na telefónnom čísle 0903 600 149 alebo na webovej stránke rezervacie.agel.sk. Odbery sa uskutočnia v areáli kliniky každý deň od 7,20 hod. do 09,00 hod. a realizovať ich bude vyškolený tím zdravotníkov AGEL Clinic. Odbery sa budú realizovať v 5-minútových intervaloch, pričom klienti budú objednaní na presný čas.

Poplatok za testovanie je 65 € a uhrádza sa bezhotovostným prevodom. ,,Výter je najvhodnejšie robiť ráno nalačno a pacienti by nemali predtým jesť a piť, mali by prísť bez predchádzajúceho použitia kloktadiel, zubnej pasty alebo iných dezinfekcií, nefajčiť ani elektronické cigarety, nesmie sa žuť žuvačka, používať kvapky alebo spreje do nosa a hrdla,“ vysvetľuje riaditeľ kliniky MUDr. Oto Lobodáš, MPH. Vzorky sa následne odošlú do laboratória v Nemocnici Zvolen a výsledky budú hlásené prostredníctvom zašifrovaného e-mailu, kód na odšifrovanie dostane klient prostredníctvom SMS. Výsledky budú doručené najneskôr do 48 hodín od testovania.

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL